Extended lashes

Extended Lash Starter Kit vol. 2

extendedkit

Välkommen till Vipper med Salongresultat Vol. 2!

Vårt Extended Lash Starter Kit är skapat utifrån ett behov som vi själva upplevde i vår vardag. Nämligen möjligheten att ta salongsupplevelsen hem och ha vackra fransar hela tiden, utan att vara beroende av fasta besök och avtal.

Vad behöver du veta om det nya Extended Lash Starter Kit?

Sedan vi introducerade vårt första Extended Lash Starter Kit i november 2022 har vi åtagit oss att kontinuerligt förbättra vår produkt så att du alltid kan uppnå salongkvalitet var du än är. Från vårt åtagande och vårt kontinuerliga arbete det senaste året kan vi nu presentera ett antal betydande förbättringar inom kategorin och i vårt Extended Lash Starter Kit.

Dessa förbättringar är skapade med ett enda syfte - att förbättra din skönhetsrutin, för vi anser att du förtjänar det!

Produkterna

Pro Bond & Seal:

En unik och flexibel formula som tillåter dina fransar att röra sig fritt och växa medan du bär buketterna. Kan användas av personer med känsliga ögon eftersom formulan varken innehåller latex, formaldehyd eller cyanoakrylat. Formulan har uppdaterats för att lättare kunna användas av olika hudtyper. Det betyder att även personer med fet hud kan använda produkten och uppnå ett långvarigt resultat.

Pro Remover:

Effektivt och skonsamt löser upp limmet. Innehåller fuktgivande och antibakteriella ingredienser.

Pro Lash Applicator:

Särskilt utvecklad för att lämna en jämn och lätt men stadig tryck på fransen. Spetsen är formad efter ögats form för enkel och bekväm användning.

Premium Cluster:

Särskilt utvecklad för att vara ultralätta och inte belasta de naturliga fransarna. Fransbandet är utformat för att vara ultratunt men ändå hållbart för att ge en naturlig och sömlös effekt. Fransarna är handgjorda och tillverkade i vegansk högkvalitativt material. Uppdaterade och utvecklade med extra starka fransfibrer som ger en hållbar look och gör buketterna lättare att återanvända. 

3 Spoolies:

Vi har nu också lagt till 3 spoolies i kittet, vilket gör applicering och borttagning enklare. Du behöver verkligen inget annat än kittet.

I Extended Lash Starter Kit vol. 2 kan du välja mellan fem av våra mest populära och nybörjarvänliga fransstilar: Classic, Wispy, Lite, Rimel och Natural.

 

 

Läs nästa

3ways
remover