Extended lashes

Testa dessa 3 olika utseenden med dina extended lashes!

3ways

Med våra förlängda fransar har du oändliga möjligheter och du kan helt anpassa din franslook efter dina egna önskemål. Du kan till exempel skapa en naturlig look för vardagen och en mer dramatisk look för fest med samma set av fransar! Varje ask kommer faktiskt med 36 buketter i tre olika längder, vilket ger dig möjlighet att vara kreativ med din applicering.

3 olika fransmönster

Våra 3 mest populära sätt att styla dina fransar på är natural, doll-eye och cat-eye.

Natural

Med natural följer du vippernas naturliga tillväxtmönster, och du kan därför uppnå en diskret men förförisk look. Natural komplimenterar alla ögonformer och -storlekar, så du kan inte gå fel med detta fransmönster.

Doll-eye

Doll-eye karakteriseras ofta av att fransarna är längre i mitten än vid de inre och yttre hörnen. Detta skapar mer fokus på mitten av ögat och skapar en illusion av större och mer öppna ögon, vilket gör att ansiktet ser mer upplivat ut.

Ska du prova doll-eyes?

Denna fransmönster är särskilt bra för monolida, hooded och mandelformade ögon. Monolida ögon kännetecknas av att du har nedåtgående yttre hörn och ingen veck på ögonlocket. Hooded ögon kännetecknas av att ögonbrynet och huden under hänger lite och täcker den övre delen av ögonlocket. Mandelformade ögon är avlånga och formade som en mandel.

Cat-eye

Vid en cat-eye look blir fransarna gradvis längre och börjar kortare inne i ögats inre vrå och slutar längst vid ögats yttre vrå. Detta fransmönster ger samma effekt som en vingeformad eyeliner och är därför perfekt för att skapa en dramatisk och förförisk look. Prova det nästa gång du vill klä upp dig lite extra!

Ska du prova cat-eyes?

Denna fransmapp är bra för de flesta ögonformer, men är särskilt lämplig för ögon med uppvända ögonvrår. Den kan också användas på ögon med nedåtvända ögonvrår för att skapa en illusion av mer uppvända ögonvrår och på runda ögon för att skapa en illusion av bredare ögon.

Hoppa in på vår Instagram-post för att se exempel på hur fransarna ska placeras för att skapa varje look: 

 

Läs nästa

Röda nageldesigns: Få inspiration till din nästa röda manikyr
extendedkit