Extended lashes

Guide för att ta bort extended lashes

remover

Så här tar du skonsamt bort extended lashes och tar hand om dina egna fransar

Falska ögonfransar är roliga och spännande, men vi vet att processen att ta bort dem kan vara lite mindre rolig. Den goda nyheten är att vi har skapat en produkt som gör det enkelt att ta bort dina förlängda fransar utan att skada dina egna fransar!  

Ta bort dina extended lashes med vår Pro Remover

Vi har specialutvecklat vår Pro Remover med den ultimata formulan för att ta bort  extended lashes utan krångel och utan att skada dina egna fransar. Det är dock viktigt att ta sig tid under avlägsningsprocessen och inte skynda på.

När det är dags att ta bort dina förlängda fransar, applicerar du Pro Remover under och över dina fransar och låter den verka i 30-60 sekunder. Fransarna bör kunna tas bort lätt, om du känner motstånd, applicera lite extra remover och låt den verka lite längre tid.

Därefter applicerar du Pro Remover direkt på undersidan och ovansidan av dina egna fransar och låter den verka i 1-2 minuter. Sedan kan du borsta eventuella limrester av med en spoolie. Om du upplever att ha lite limrester under eller över ögat kan dessa enkelt tas bort med lite makeupborttagare eller liknande.

Bonus tips: Använd ånga för att lossa extended lashes

Ånga kan hjälpa till att lösa upp vår Pro Bond & Seal, så om du känner att dina fransar sitter lite extra hårt fast, eller om du kanske har applicerat lite för mycket bond, så är ånga ett riktigt bra första steg att ta innan du använder removeren.

Du kan ånga dina fransar genom att ta en varm dusch, men undvik att spruta vatten direkt på fransarna, eller så kan du skapa ett ångbad med en kastrull med kokande vatten.

 

@duffbeauty Svarer @Birkelund💓 How to remove! And we have another video showing how to clean and re-use the clusters! Just scroll down our feed and you’ll find it 🥰🌸✨ #duffbeauty #dufflashes #extendedlashes ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Läs nästa

extendedkit